Autodesk árak 10-25%-kal csökkentve:
  • A 3 éves előfizetésekre most 10% kedvezményt nyújtunk!
  • Vault Professional szoftver 25% kedvezménnyel rendelhető új Product Design & Manufactuireng Collection előfizetése mellé

Használja ki a Collection nyújtotta előnyöket hosszútávon!

Autodesk árak - AEC Collection
AEC Collection
Autodesk árak - Gépészeti szoftvergyűjtemény
Gépészeti szoftvergyűjtemény

Az Autodesk gépészeti szoftvergyűjteménye, a Product Design & Manufacturing Collection átfogó megoldást kínál gépészeti tervezésre, modellezésre, szerszám és készülék szerkesztésre, gyártástervezésre, dokumentálásra.

Az elképzelések gyorsan 3D modellbe önthetők, módosíthatók, majd közvetlenül felhasználhatók akár 3D nyomtatásra, vagy a CNC megmunkálás tervezésére. A rendszer közvetlenül olvassa a különböző fájlformátumokat is (Catia, Pro/e, Creo, SolidWorks, NX), így más partnerek tervei, elképzelései is problémamentesen feldolgozhatók.

A szoftvercsomag újdonsága, hogy a CAD rendszerek mellett nemrégiben kibővült a Nesting Utility lemeztábla optimalizáló szoftverrel, az ipari sztenderdnek számító Nastran IN-CAD végeselemes szimulációs alkalmazással és az Inventor HSM nevű integrált CAM megoldással is. A szoftvercsomag így teljes körű megoldást nyújt a komplett tervezési és gyártási folyamatokra is.

További cikkek a gépészeti szoftvergyűjteményről: 
Ismerje meg az Autodesk terméktervezési és gépipari szoftver gyűjteményt >>> 
Fontos tudnivalók az Autodesk gépipari szoftvergyűjteményéről >>>

Az új 3 éves előfizetéseken túl, a 3 éves előfizetés megújításokra is érvényes a 10% kedvezmény, amennyiben 90 napon belül jár le a jelenlegi 3 éves előfizetés!

A promóció 2019. január 25-ig tart.

További információk az Autodesk szoftver előfizetésről >>>

Bővítse a tervezői szoftvercsomagot a tervadatkezelés elengedhetetlen eszközével!

A szellemi tulajdon, azaz a tervadatok védelmét biztosítani kell, hogy az értékes tervek ne vesszenek el. A szellemi tulajdon védelmére nem gondoló vállalatok fontos tervadatai esetleg elveszhetnek, és ezek ismételt létrehozása sok pénzt emészthet fel. Veszett már el szellemi tulajdon a vállalkozásában? Mekkora érték veszett el? Sikerült azonosítani az adatvesztés okát?

A mérnökök jelentős mennyiségű időt vesztegetnek el az adatok kezelésével. Ezt többek között az okozza, hogy a különféle, korlátozott keresési képességgel rendelkező tárolókban kell megtalálniuk az adatokat. A keresett adatok sokszor több helyi meghajtón, egyéni munkaállomásokon vagy egy kiszolgálón lévő megosztott mappákban elosztva találhatók. Ha nem tudni, melyik egy fájl legfrissebb verziója, vagy hogy egy összeállítás elkészült-e, arra a keresést végző mérnök egész napja rámehet.

A tervezési folyamatok munkafolyamatbeli kihívásokat rejthetnek mind a mérnökök, mind a személyzet többi tagja számára. A nem mérnöki személyzet nehézkesen tud részt venni az ellenőrzési és jóváhagyási folyamatokban, ha azokat nem az Autodesk Vault vezérli.

Vault Professional szoftver 25% kedvezménnyel rendelhető új Product Design & Manufacturing Collection előfizetés vagy szoftverkövetésről történő frissítés mellé. A promóciós Autodesk árak az Autodesk CFD és a VRED Design termékekre is azonos feltételekkel vonatkoznak, a kedvezményt maximum 5 licencre lehet érvényesíteni.

A promóció 2019. január 18-ig tart.

Teljes cikkünk a Vaut Professional tervadat kezelő rendszerről >>>
További információk az Autodesk szoftver előfizetésről >>>

Kapcsolattartók:

Antal Iván
CAD rendszermérnök
+36 1 273 3414
+36 30 212 9088
antal@varinex.hu
Maródi László
CAD rendszermérnök
+36 1 273 3410
+36 30 343 8113
marodi@varinex.hu