Hírek, események

Új AutoCAD 2019 előfizetés, akár 25% kedvezménnyel!

AutoCAD akció - Egyetlen egy AutoCAD, hét specializált eszközkészlettel

Tovább olvasom

Ablaknyitogatásra fel!

Elstartolt adventi napi tippek játékunk! Legyetek résen és figyeljétek virtuális kalendáriumunkat a napi tippekért!

Tovább olvasom

Black Friday és Cyber Monday kedvezmények

30% kedvezmény egy vagy többéves AutoCAD és AutoCAD LT előfizetésekre. A kedvezmény csak 2018. november 23. és 2018. november 27. között érvényes!

Tovább olvasom

Autodesk árak 10-25% kedvezménnyel

A 3 éves előfizetések most 10% kedvezménnyel rendelhetők, a gépészeti csomag mellé kedvezményes Vault Professional előfizetés választható

Tovább olvasom

Automotive Hungary 2018 Nagydíj – 3D-nyomtató és szoftvergyűjtemény a díjazottak között

A VARINEX Zrt. Automotive Hungary 2018 nagydíj elismerésben részesült két pályázatával is

Tovább olvasom

Future of Making Things – Az alkotás jövője workshop

Mit hoz az alkotás jövője az Ön és cége számára? Hogyan fogja kihasználni az Autodesk megoldások által kínált innovációs eszközöknek azon előnyeit, amelyek napjainkban a terméktervezés, a gyártás és az üzemeltetés módját alakítják?

Tovább olvasom

Autodesk Product Design and Manufacturing Collection webkonferencia

Az Automotive Hungary 2018 kiállítás ideje alatt megrendezésre kerülő „Autodesk Product Design and Manufacturing Collection” előadását online is közvetítjük.

Tovább olvasom

VIII. DENTAL WORLD NEMZETKÖZI FOGÁSZATI KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS

Budapest, 2018. október 11-12-13., Hungexpo. A 3D nyomtatás számos, különböző szektorban hasznosnak bizonyul, és ez alól a fogászat sem kivétel.…

Tovább olvasom

Automotive Hungary 2018

Az autóipar az ipari fejlődés számos területének vált mozgatórugójává az elmúlt 100 év során. A modern autók gyártóinak folyamatos fejlesztései nyomán felmerül a kérdés: milyen innovatív mérnöki megoldásokat hozott a piacra a modern autógyártás?

Tovább olvasom

Gépipari szakmai nap – roadshow

A VARINEX Zrt. ezúton meghívja Önt a Gépipari szakmai nap – roadshow rendezvénysorozatára, ahol megismerheti az alkotás jövője felé vezető technológiákat és folyamatokat

Tovább olvasom

A készségekben rejlő erő – Euroskills Budapest

A VARINEX Zrt. és az Euroskills egyik kitűzött célja, hogy támogassa a diákokat a magas szintű szaktudás és a munkahelyi készségek elsajátításában.

Tovább olvasom

Happy Birthday Moldflow!

Sokan talán nem is gondolnák, hogy a Moldflow professzionális fröccsöntésszimulációs szoftver-család nem is annyira új keletű dolog. Nagyon nem; a Moldflow éppen idén lett 40 éves!

Tovább olvasom

10 éves árgarancia az előfizetésre áttérőknek

Akik korábban Autodesk szoftver vásárlása mellett tették le a voksukat,  10 év árgaranciában részesülnek, amennyiben áttérnek az előfizetésre. 

Tovább olvasom

Inventor update képzés

Vegyen részt Inventor update képzésünkön, ahol megismerheti, hogy milyen fejlesztéseket tartalmaz az Autodesk Inventor 2019, valamint, hogy hogyan biztosítja továbbra a professzionális szintű 3D tervezési és gépészeti eszközöket.

Tovább olvasom

Gépészeti szoftvergyűjtemény akció

Az Autodesk gépészeti szoftvergyűjteménye, a Product Design & Manufacturing Collection átfogó megoldást kínál gépészeti tervezésre, szimulációra, gyártástervezésre, dokumentálásra.

Tovább olvasom

Gépipari szakmai nap – Kecskemét

Szeretettel meghívjuk Önt és kollégáit a kecskeméti Gépipari szakmai nap rendezvényünkre, ahol megismerheti az alkotás jövője felé vezető technológiákat és folyamatokat.

Tovább olvasom

Megjelent az Inventor 2019: hatékony, összekapcsolt, professzionális

Az Inventor 2019, a szoftver történetének 23. kiadása. Az elmúlt 19 év fejlesztéseinek köszönhetően, a mostani verzió az eddigi legjobb Inventor.

Tovább olvasom

IPAR NAPJAI 2018 – Tervezd a jövőt már ma!

A VARINEX Zrt. idén két standon is várja az érdeklődőket az IPAR NAPJAI szakkiállításon teljes körű mérnöki szolgáltatásaival, és a legújabb ipari 3D nyomtatási technológiák bemutatásával.

Tovább olvasom

AutoCAD 2019 – egy termék, hét specializált eszközkészlet

Megjelent az AutoCAD 2019 – specializált eszközkészletekkel. Ez azt jelenti, hogy az új verzió az összes AutoCAD alapú termék specializált eszközkészletét is tartalmazza.

Tovább olvasom

Az OPEN MIND bemutatja a hyperMILL 2018.1 verziót

Az OPEN MIND nemrég jelentette be a hyperMILL 2018.1 verzióját, ami a megmunkálási funkciók fejlesztésén, bővítésén túl nagyot villant az elektróda tervezés és a gyártás folyamatoptimalizálás területén is.

Tovább olvasom