Hírek, események

Gépipari szakmai nap – roadshow

A VARINEX Zrt. ezúton meghívja Önt a Gépipari szakmai nap – roadshow rendezvénysorozatára, ahol megismerheti az alkotás jövője felé vezető technológiákat és folyamatokat

Tovább olvasom

A készségekben rejlő erő – Euroskills Budapest

A VARINEX Zrt. és az Euroskills egyik kitűzött célja, hogy támogassa a diákokat a magas szintű szaktudás és a munkahelyi készségek elsajátításában.

Tovább olvasom

Happy Birthday Moldflow!

Sokan talán nem is gondolnák, hogy a Moldflow professzionális fröccsöntésszimulációs szoftver-család nem is annyira új keletű dolog. Nagyon nem; a Moldflow éppen idén lett 40 éves!

Tovább olvasom

Autodesk árak 20-25% kedvezménnyel

Meglévő előfizetését most kedvezőbben válthatja szoftver gyűjtemény előfizetésre, a gépészeti csomag mellé kedvezményes Vault Professional előfizetés rendelhető

Tovább olvasom

10 éves árgarancia az előfizetésre áttérőknek

Akik korábban Autodesk szoftver vásárlása mellett tették le a voksukat,  10 év árgaranciában részesülnek, amennyiben áttérnek az előfizetésre. 

Tovább olvasom

Inventor update képzés

Vegyen részt Inventor update képzésünkön, ahol megismerheti, hogy milyen fejlesztéseket tartalmaz az Autodesk Inventor 2019, valamint, hogy hogyan biztosítja továbbra a professzionális szintű 3D tervezési és gépészeti eszközöket.

Tovább olvasom

Gépészeti szoftvergyűjtemény akció

Az Autodesk gépészeti szoftvergyűjteménye, a Product Design & Manufacturing Collection átfogó megoldást kínál gépészeti tervezésre, szimulációra, gyártástervezésre, dokumentálásra.

Tovább olvasom

Gépipari szakmai nap – Kecskemét

Szeretettel meghívjuk Önt és kollégáit a kecskeméti Gépipari szakmai nap rendezvényünkre, ahol megismerheti az alkotás jövője felé vezető technológiákat és folyamatokat.

Tovább olvasom

Megjelent az Inventor 2019: hatékony, összekapcsolt, professzionális

Az Inventor 2019, a szoftver történetének 23. kiadása. Az elmúlt 19 év fejlesztéseinek köszönhetően, a mostani verzió az eddigi legjobb Inventor.

Tovább olvasom

IPAR NAPJAI 2018 – Tervezd a jövőt már ma!

A VARINEX Zrt. idén két standon is várja az érdeklődőket az IPAR NAPJAI szakkiállításon teljes körű mérnöki szolgáltatásaival, és a legújabb ipari 3D nyomtatási technológiák bemutatásával.

Tovább olvasom

AutoCAD 2019 – egy termék, hét specializált eszközkészlet

Megjelent az AutoCAD 2019 – specializált eszközkészletekkel. Ez azt jelenti, hogy az új verzió az összes AutoCAD alapú termék specializált eszközkészletét is tartalmazza.

Tovább olvasom

Az OPEN MIND bemutatja a hyperMILL 2018.1 verziót

Az OPEN MIND nemrég jelentette be a hyperMILL 2018.1 verzióját, ami a megmunkálási funkciók fejlesztésén, bővítésén túl nagyot villant az elektróda tervezés és a gyártás folyamatoptimalizálás területén is.

Tovább olvasom

Kezdje az új évet új technológiák megismerésével!

Miért jó Önnek, ha előfizet CAD szoftverre? Vagyis: miért jár jobban az a cég, aki az általa használt szoftverek előfizetése mellett dönt, az öröklicencek megvásárlásával szemben? Egyáltalán jobban jár?

Tovább olvasom

Autodesk Fórum 2017 – Az Alkotás jövője konferencia

Az Autodesk 2017. november 9-én tartotta meg Autodesk Fórum - Az Alkotás jövője elnevezésű konferenciáját, melyen a VARINEX Zrt. előadóként és kiállítóként is részt vett.

Tovább olvasom

Felhőtlen Kerty Party jövőbe mutató és felhőalapú technológiákról

Kerty Party 2017 – A 25 éves VARINEX Informatikai Zrt. 2002 óta rendez kerti partit saját telephelyén, hogy az új információkra szomjazó üzleti partnereikkel kötetlen formában tudjanak beszélgetni a lehetőségekről és a jövőről.

Tovább olvasom

Miért jó Önnek, ha előfizet CAD szoftverre?

Vagyis: miért jár jobban az a cég aki az általa használt szoftverek előfizetése mellett dönt, az öröklicencek megvásárlásával szemben? Egyáltalán jobban jár?

Tovább olvasom

hyperMILL: kompromisszummentes CNC gyártástervezés

Az OPEN MIND bemutatja a hyperCAD-S Elektróda modult, ahol a tömbelektródák gyorsan és egyszerűen elkészülnek!

Tovább olvasom

Kerty Party 2017

  Idén is várjuk minden kedves ügyfelünket és érdeklődőt Kerty Party rendezvényünkre, melynek helyszínét szokás szerint Kőszeg utcai székhelyünk kellemes kerthelyisége biztosítja. Nyári rendezvényünk programja reprezentálja cégünk széles körű mérnöki portfólióját. Minden üzletágunktól hallhat előadásokat, így mind a gépészmérnöki tervezés, mérnöki szimulációk, 3D nyomtatás, mind pedig az építőmérnöki tervezés, műszaki és üzleti térinformatika újdonságaiba is betekintést nyújtunk. Amennyiben szeretné személyesen is megismerni szakembereinket, kollégáinkat és…

Tovább olvasom

DP Fórum 2017 – Az Alkotás Jövője

Időpont: 2017. május. 4. csütörtök 9:00-15:00 Helyszín: Budapest, Sugár Mozi Cím: 1148 Budapest, Örs vezér tere 24., Sugár Üzletközpont, II. emelet Szeretettel meghívjuk Önt és kollégáit Digitális Prototípus Fórumunkra, melynek fókuszában a célgép- és terméktervezői megoldások állnak! A világméretű digitalizáció, az okos eszközök elterjedése, az Ipar 4.0 víziójának kellős közepén folyamatosan változnak a begyakorolt eljárások: a közösségi média mintájára világhódító útjukra indultak a felhő alapú…

Tovább olvasom

CAM Innovations Reggeli

Időpont: 2017. április. 6. / csütörtök 9:00-12:00 Helyszín: Budapest, VARINEX 3D nyomtatás üzletág telephely Cím: 1106 Budapest, Fehér út 10. 36. épület. Kedves Érdeklődő! A globális piaci versenyben való helytálláshoz a korszerű CAD rendszerek alkalmazása szükséges, de nem elégséges. A teljes tervezési-gyártási folyamatban kiemelt szerep jut a prototípusok és a szerszámozás elkészítésének is. Ezek az eljárások lehetnek klasszikus, szubtraktív (anyageltávolítással járó, pl. forgácsolás) vagy újszerű, additív…

Tovább olvasom