Hírek, események

Inventor update képzés

Vegyen részt Inventor update képzésünkön, ahol megismerheti, hogy milyen fejlesztéseket tartalmaz az Autodesk Inventor 2019, valamint, hogy hogyan biztosítja továbbra a professzionális szintű 3D tervezési és gépészeti eszközöket.

Tovább olvasom

15%-kal csökkentett Autodesk árak – régi licencek becserélésével

Autodesk árak 15%-kal leszállítva – korábbi verziójú (R14-2018) licencét rendkívül kedvező feltételekkel cserélheti a legújabb szoftverekre!

Tovább olvasom

Gépészeti szoftvergyűjtemény akció

Az Autodesk gépészeti szoftvergyűjteménye, a Product Design & Manufacturing Collection átfogó megoldást kínál gépészeti tervezésre, szimulációra, gyártástervezésre, dokumentálásra.

Tovább olvasom

Gépipari szakmai nap – Kecskemét

Szeretettel meghívjuk Önt és kollégáit a kecskeméti Gépipari szakmai nap rendezvényünkre, ahol megismerheti az alkotás jövője felé vezető technológiákat és folyamatokat.

Tovább olvasom

Megjelent az Inventor 2019: hatékony, összekapcsolt, professzionális

Az Inventor 2019, a szoftver történetének 23. kiadása. Az elmúlt 19 év fejlesztéseinek köszönhetően, a mostani verzió az eddigi legjobb Inventor.

Tovább olvasom

IPAR NAPJAI 2018 – Tervezd a jövőt már ma!

A VARINEX Zrt. idén két standon is várja az érdeklődőket az IPAR NAPJAI szakkiállításon teljes körű mérnöki szolgáltatásaival, és a legújabb ipari 3D nyomtatási technológiák bemutatásával.

Tovább olvasom

AutoCAD 2019 – egy termék, hét specializált eszközkészlet

Megjelent az AutoCAD 2019 – specializált eszközkészletekkel. Ez azt jelenti, hogy az új verzió az összes AutoCAD alapú termék specializált eszközkészletét is tartalmazza.

Tovább olvasom

A fröccsöntés szimuláció versenyelőnyt jelent 1. rész

A műanyag alkatrészek terén, főként az autóiparban a kiélezett verseny miatt, kiemelkedően fontos egy új termék piacra kerülési idejét minimalizálni.

Tovább olvasom

Az OPEN MIND bemutatja a hyperMILL 2018.1 verziót

Az OPEN MIND nemrég jelentette be a hyperMILL 2018.1 verzióját, ami a megmunkálási funkciók fejlesztésén, bővítésén túl nagyot villant az elektróda tervezés és a gyártás folyamatoptimalizálás területén is.

Tovább olvasom

Kezdje az új évet új technológiák megismerésével!

Miért jó Önnek, ha előfizet CAD szoftverre? Vagyis: miért jár jobban az a cég, aki az általa használt szoftverek előfizetése mellett dönt, az öröklicencek megvásárlásával szemben? Egyáltalán jobban jár?

Tovább olvasom

Autodesk Fórum 2017 – Az Alkotás jövője konferencia

Az Autodesk 2017. november 9-én tartotta meg Autodesk Fórum - Az Alkotás jövője elnevezésű konferenciáját, melyen a VARINEX Zrt. előadóként és kiállítóként is részt vett.

Tovább olvasom

Felhőtlen Kerty Party jövőbe mutató és felhőalapú technológiákról

Kerty Party 2017 – A 25 éves VARINEX Informatikai Zrt. 2002 óta rendez kerti partit saját telephelyén, hogy az új információkra szomjazó üzleti partnereikkel kötetlen formában tudjanak beszélgetni a lehetőségekről és a jövőről.

Tovább olvasom

Miért jó Önnek, ha előfizet CAD szoftverre?

Vagyis: miért jár jobban az a cég aki az általa használt szoftverek előfizetése mellett dönt, az öröklicencek megvásárlásával szemben? Egyáltalán jobban jár?

Tovább olvasom

hyperMILL: kompromisszummentes CNC gyártástervezés

Az OPEN MIND bemutatja a hyperCAD-S Elektróda modult, ahol a tömbelektródák gyorsan és egyszerűen elkészülnek!

Tovább olvasom

Kerty Party 2017

  Idén is várjuk minden kedves ügyfelünket és érdeklődőt Kerty Party rendezvényünkre, melynek helyszínét szokás szerint Kőszeg utcai székhelyünk kellemes kerthelyisége biztosítja. Nyári rendezvényünk programja reprezentálja cégünk széles körű mérnöki portfólióját. Minden üzletágunktól hallhat előadásokat, így mind a gépészmérnöki tervezés, mérnöki szimulációk, 3D nyomtatás, mind pedig az építőmérnöki tervezés, műszaki és üzleti térinformatika újdonságaiba is betekintést nyújtunk. Amennyiben szeretné személyesen is megismerni szakembereinket, kollégáinkat és…

Tovább olvasom

DP Fórum 2017 – Az Alkotás Jövője

Időpont: 2017. május. 4. csütörtök 9:00-15:00 Helyszín: Budapest, Sugár Mozi Cím: 1148 Budapest, Örs vezér tere 24., Sugár Üzletközpont, II. emelet Szeretettel meghívjuk Önt és kollégáit Digitális Prototípus Fórumunkra, melynek fókuszában a célgép- és terméktervezői megoldások állnak! A világméretű digitalizáció, az okos eszközök elterjedése, az Ipar 4.0 víziójának kellős közepén folyamatosan változnak a begyakorolt eljárások: a közösségi média mintájára világhódító útjukra indultak a felhő alapú…

Tovább olvasom

CAM Innovations Reggeli

Időpont: 2017. április. 6. / csütörtök 9:00-12:00 Helyszín: Budapest, VARINEX 3D nyomtatás üzletág telephely Cím: 1106 Budapest, Fehér út 10. 36. épület. Kedves Érdeklődő! A globális piaci versenyben való helytálláshoz a korszerű CAD rendszerek alkalmazása szükséges, de nem elégséges. A teljes tervezési-gyártási folyamatban kiemelt szerep jut a prototípusok és a szerszámozás elkészítésének is. Ezek az eljárások lehetnek klasszikus, szubtraktív (anyageltávolítással járó, pl. forgácsolás) vagy újszerű, additív…

Tovább olvasom

Terméktervezői verseny az Autodesk Fusion™-nel!

Az Autodesk pályázatot hirdetett azon diákok körében, akik szeretnék próbára tenni terméktervezői készségüket! Ha szeretnéd megmérettetni magad egy nemzetközi versenyen, most itt a lehetőség! Készíts el egyedi elképzeléseid szerint egy 3D-s személyi-irodát (munkakörnyezetet) a Fusion 360 rendszerrel, ahol Te is sokkal szívesebben dolgoznál, mint egy szokásos íróasztal mögött. A beérkező koncepciókat a Steelcase, piacvezető, irodabútorokkal foglalkozó cég top-dizájnerei értékelik majd. Az első 4 helyezett a szakmai elismerésen túl pénznyereményben részesül…

Tovább olvasom

Innováció és digitális detoxikálás a VARINEX Zrt. nyárindító Kerty Party-ján

Szezonnyitónak is nevezhetjük a VARINEX Zrt. június 16-án megtartott Kerty Party rendezvényét, mert a szakmai tartalom mellett garantálták és meg is hozták a hetek óta várt nyári időt is.

Tovább olvasom

Kerty Party 2016. június 16.

  Idén is várjuk minden kedves ügyfelünket és érdeklődőt Kerty Party rendezvényünkre, melynek helyszínét szokás szerint Kőszeg utcai székhelyünk kellemes kerthelyisége biztosítja. Nyári rendezvényünk programja reprezentálja cégünk széles körű mérnöki portfólióját. Minden üzletágunktól hallhat előadásokat, így mind a gépészmérnöki tervezés, mérnöki szimulációk, 3D nyomtatás, mind pedig az építőmérnöki tervezés, műszaki és üzleti térinformatika újdonságaiba is betekintést kaphat. Amennyiben szeretné személyesen is megismerni szakembereinket, kollégáinkat és…

Tovább olvasom