Vagyis: miért jár jobban az a cég aki az általa használt szoftverek előfizetése mellett dönt, az öröklicencek megvásárlásával szemben? Egyáltalán jobban jár?

A válasz röviden: Igen! Azoknál akik belevágtak, a rendszer már bizonyított. A válasz bővebben:

Az Autodesk licencek idén már kizárólag szoftver előfizetés formájában érhetők el. Ennek a jelentős változásnak az oka igen egyszerű: a konstrukció bevezetésével rugalmasabban és egyéni igény szerint lehet hozzáférni az Autodesk legkülönbözőbb tervezőrendszereihez, és időről időre újragondolható a szükséges szoftverek típusa, mennyisége. Ezzel a merész lépéssel az Autodesk megnövekedett szabadságot biztosít a felhasználóknak, segítve az üzletmenetet a költségalapon elszámolható  skálázható lehetőségekkel. Felesleges is tovább ragozni, hiszen ezen észérvekkel mi sem nagyon tudunk vitába szállni. Ehelyett viszont egy aktuális promócióra hívnánk fel a figyelmét:

Azon kedves felhasználóink, akik bármilyen régebbi verziójú Autodesk licenccel rendelkeznek, most kedvezményesen térhetnek át az új rendszerre:

– 30% rendkívüli árkedvezmény  gépész és építész szoftverkollekcióra történő előfizetéskor

– 20% rendkívüli árkedvezmény  egyedi termékekre (Pl. Inventor, AutoCAD) történő előfizetéskor

– 20% rendkívüli árkedvezmény  LT/Lite termékekre (Pl. Inventor LT, AutoCAD LT) történő előfizetéskor

– FELTÉTEL:  aktív R14 – 2017 licenc megléte, beadása

– A promóció határideje: 2017. október 20.  

AutoCAD és AutoCAD LT promóciók ÚJ licencek vásárlásakor:

25% azonnali árkedvezmény jár most új AutoCAD és LT licence vásárlásakor, melynek semmilyen előzetes feltétele nincsen. Határidő: 2017. október 24.

Kapcsolattartók:

Antal Iván
CAD rendszermérnök
+36 1 273 3414
+36 30 212 9088
antal@varinex.hu
Maródi László
CAD rendszermérnök
+36 1 273 3410
+36 30 343 8113
marodi@varinex.hu