Időpont: 2017. április. 6. / csütörtök 9:00-12:00
Helyszín: Budapest, VARINEX 3D nyomtatás üzletág telephely
Cím: 1106 Budapest, Fehér út 10. 36. épület.

Kedves Érdeklődő!

A globális piaci versenyben való helytálláshoz a korszerű CAD rendszerek alkalmazása szükséges, de nem elégséges. A teljes tervezési-gyártási folyamatban kiemelt szerep jut a prototípusok és a szerszámozás elkészítésének is. Ezek az eljárások lehetnek klasszikus, szubtraktív (anyageltávolítással járó, pl. forgácsolás) vagy újszerű, additív (anyag felépítéssel működő, pl. 3d nyomtatás) módszerek.

Április 6-án arra vállalkozunk, hogy bemutassuk Önöknek ezt a két technológiát, illetve ezek kombinációját, amivel mind költség, mind minőség, mind pedig a határidő szempontjából optimalizálhatóak a tervezési-gyártási folyamatok.

A szakmai reggeli programja:

9:00 – Megnyitó – Voloncs György, vezérigazgató, VARINEX Zrt.

9:05 – Elektródatervezés automatizálása – hogyan kezelhető komplex módon az elektróda készítés tervezése és megmunkálása – Sebők Róbert, CAD üzletág igazgató, VARINEX Zrt.

9:30 – Fémporos 3D nyomtatás – Falk György, elnök, stratégiai igazgató, VARINEX Zrt.

9: 45 – Alkalmazási példák 5 tengelyes megmunkálásra – gyorsítsa fel akár 10-szeresére CNC megmunkálási folyamatait – Sebők Róbert, CAD üzletág igazgató, VARINEX Zrt.

10:10 – Feed the speed! – A Tungaloy bemutatja a DoFeed marócsaládot – Sárközi Zoltán, Sales manager, Tungaloy Hungary Ltd.

10:40 – Amikor csak 1 darab kell… (Előkészítési és megmunkálási idők nagyságrendi csökkentése) – az alaksajátosság felismerés és HPC marás előnyei gép és alkatrészgyártók számára – Sebők Róbert, CAD üzletág igazgató, VARINEX Zrt.

11:00 – Gyárlátogatás és Fusion 360 előadás a VARINEX Zrt. telephelyén

 

Rendezvényünk zártkörű, és a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre. Kérjük mielőbb jelezze részvételi szándékát az adatlap kitöltésével:

 

 

A mielőbbi viszontlátásra,
a VARINEX Csapata