AutoCAD és AutoCAD LT – Black Friday és Cyber Monday kedvezmények

30% kedvezmény egy vagy többéves AutoCAD és AutoCAD LT előfizetésre. A kedvezmény csak 2018. november 23. és 2018. november 27. között érvényes!

Milyen újdonságokat tartalmaz az AutoCAD 2019?

Az AutoCAD, az tavasszal megjelent 2019-es verzióval ráncfelvarráson esett át, és a szokásos teljesítményfejlesztések mellett specializált eszközkészleteket, valamint új web- és mobilalkalmazásokat is kínál. A hét eszközkészletnek köszönhetően az előfizetők a rajzolás során több mint 750 000 intelligens objektum, stílus, alkatrész, sajátosság és szimbólum közül választhatnak.

Az építészeti piacon széles körben alkalmazott AutoCAD szoftver a gépészeti tervezési területén is jelentős szerepet játszik. Ezzel a frissítéssel a tervezők automatizálhatják az alaprajzok, csővezeték-rajzok, üzemi berendezések és elektromos panelelrendezések elkészítését, GIS-adatokat építhetnek be a tervezési folyamatba, szkennelt rajzokat szerkeszthetnek, és DWG-objektumokká konvertálhatják a raszterképeket – mindeközben pedig a jól ismert AutoCAD felületet használhatják.

A web- és mobilszolgáltatások fejlesztései és frissítései mellett az AutoCAD 2019 az asztali számítógépen futó AutoCAD szoftver „Mentés webre és mobileszközre” és „Megnyitás webről és mobileszközről” képességével zökkenőmentes munkavégzést tesz lehetővé asztali számítógépen, weben és mobileszközökön, így minden eddiginél egyszerűbben vihetjük magunkkal a fájlokat a terepre vagy az ügyfélhez.

Rajzok összehasonlítása: a szolgáltatás két rajzot hasonlít össze (egy fájl különböző változatait/verzióit), majd kiemeli a változásokat és a rajzok közötti különbségeket. Így rengeteg idő takarítható meg, ha az alapadatok több változatával kell foglalkozni, amikor például frissített rajzokat kapunk, de nem tudjuk, hogy módosítva lettek-e, vagy már elavultak-e stb. A rajzok összehasonlításával revízióbuborékokkal emelheti ki a különbségeket/változásokat, valamint a változásokon egyesével végighaladva biztos lehet benne, hogy semmi nem marad ki.

Az AutoCAD 2019 és az AutoCAD LT 2019 új DWG-összehasonlító szolgáltatásával könnyen megállapíthatja a különbségeket egy rajz vagy Xref két változata között. Például gyorsan megtekintheti a változásokat, láthatja az ütközéseket, vagy akár áttekintheti a megépíthetőséget. Ráadásul nem kell amiatt aggódnia, hogy átsiklik valami felett, hiszen a revízióbuborékok bekapcsolása még jobban kiemeli a módosításokat, így azokon szisztematikusan, egyesével végighaladva ellenőrizheti, hogy minden részletet figyelembe vettek-e.

Megosztott nézetek: új szolgáltatás az új együttműködési eszköz, a Megosztott tervezői nézetek. Az eszköz lehetővé teszi a PDF-fájlok használatának mellőzését, amikor egy rajzot áttekintés/véleményezés céljából kell megosztanunk. A Megosztott nézetek szolgáltatással egy hivatkozást küldhet, amely a böngészőben azonnal megnyitja a rajzot, a címzett pedig gyorsan, egyszerűen és digitálisan fűzhet hozzá megjegyzéseket, véleményeket és jóváhagyásokat. A befejezést követően a megjegyzések és jóváhagyásuk megosztása automatikusan, közvetlenül a rajzban történik az AutoCAD asztali verziójában.

Teljesítménybeli fejlesztések és 4K-frissítések: A 2D grafikákhoz kapcsolódó általános teljesítmény jelentős mértékben javult számos más feladat és művelet, például a megjelenítési sorrend, a fóliák, a zoomolás/eltolás és a nagyméretű fájlok és képek kezelésének fejlesztése mellett. A teljesítménybeli frissítésekkel összhangban végre az AutoCAD ikonjait is módosították és frissítették az iparágban egyre inkább normává és mindennapossá váló nagy felbontású kijelzők (4K) támogatása érdekében. A 2019-es verzió egyik újdonsága a szalaglapok/-ikonok, az állapotsor és az AutoCAD több mint 5000 másik ikonjának frissítése a 4K felbontásnak megfelelően.

Az AutoCAD 2019-es frissítéséhez tartozó hét eszközkészlet az építészeti, a gépészeti, az elektromos, az épületgépészeti és -villamossági, valamint a 3D üzemtervezési feladatok terén jelent újítást. Az eszközkészletek az AutoCAD 2019 előfizetésével érhetők el. Az AutoCAD 2019 vagy AutoCAD LT 2019 előfizetés hozzáférést biztosít a teljesen megújult AutoCAD webalkalmazáshoz és az AutoCAD mobilalkalmazáshoz is.

Témához kapcsolódó korábbi cikkeink, hatékonyabb munkavégzést segítő teljesítménynövelő tippjeink >>>