Az AutoCAD-ben rejlő erő

Az AutoCAD ereje a sokoldalúságában rejlik, a 2020-as verzió pedig pontosan ezt a sokoldalúságot bővíti, amely többek között az új webes felületen és mobilalkalmazásokban ölt testet. Bár ezek közül egyik sem nyújtja az asztali változat funkcionalitását, teljesítmény szempontjából egyenértékűek azzal.

Ha már a teljesítménynél tartunk: mivel a webes, a mobil és az asztali változat is ugyanazt az alapkódot használja, egy adott változat teljesítményének javításakor általában a többi változaté is javul.

Az AutoCAD 2020 asztali verziója tökéletes példa erre. Ebben a kiadásban egy rajz mentésének átlagos ideje 0,5 másodpercre csökkent – ez 1 másodperces javulást jelent, az átlagos telepítési idő pedig mindössze 3,5 perc.

Az AutoCAD központi funkcionalitásában is jelentős fejlődést láthatunk. Az új Blokkpaletta a blokkok kezelését, a Gyors mérés a méretek lekérését, a Rajzok összehasonlítása az egyes rajzok közötti módosítások áttekintését, az áttervezett Tisztítás funkció pedig a rajzok karbantartását egyszerűsíti le.

Az AutoCAD újdonságait bemutató videót itt tudja megtekinteni >>>

Az AutoCAD LT 2020 több új munkafolyamat-fejlesztést és időmegtakarító funkciót biztosít következő tervezési projektjéhez, mint például:

  • Új gyors mérési eszközök mutatják a közeli méreteket az egérkurzor környezetében.
  • Bármilyen eszközzel, legyen az asztali számítógép, mobileszköz vagy webböngésző, megtekintheti, szerkesztheti és létrehozhatja a rajzokat.
  • A blokkpaletta segít a legutóbb használt vizuális galériákban található blokkok beillesztésében.
  • Az új sötét téma (végre!) kevésbé fárasztja a szemet és javítja a kontrasztot.
  • A továbbfejlesztett DWG-összehasonlítás lehetővé teszi egy rajz két változatának összehasonlítását az aktuális ablak elhagyása nélkül.
  • Gyorsabb a mentés és a telepítés az SSD-meghajtókra.
  • A felhőtárhelyek támogatásának segítségével elérheti DWG-fájljait az AutoCAD LT-ből az Autodesk felhőn vagy más felhőszolgáltatón keresztül.

Frissítsen a legújabb Autodesk 2020 termékekre!

Tartsa naprakészen Autodesk-szoftverét, fizessen elő a 2020-as változatokra, még ma! Az előfizetéssel hosszú távon pénzt takaríthat meg, és hozzáférést kap az Autodesk folyamatos innovációihoz, az alapszoftverek frissítéseihez és a felhőszolgáltatásokhoz.

Flash sale akciónk keretében most 20% kedvezménnyel vásárolhat AutoCAD 2020 és AutoCAD LT 2020 előfizetést! Ajánlatunk 2019. május 24-ig érvényes.

A promócióval kapcsolatos további részletekért keresse kollégáinkat!