AutoCAD akció – Egyetlen egy AutoCAD, hét specializált eszközkészlettel

25% kedvezmény: ha 2019. március 1-ig 3 évre előfizet a specializált eszközkészleteket tartalmazó AutoCAD 2019 szoftverre, hozzáférhet az iparágspecifikus funkciókhoz és a legújabb funkciófrissítésekhez, a webes és mobilalkalmazásoknak köszönhetően pedig még szabadabban dolgozhat. 20% kedvezmény: 1 éves előfizetés esetén

A gépészeti tervezéshez, építészethez, 3D térképészethez és egyéb területekhez kapcsolódó speciális szolgáltatások és elemtárak segítségével felgyorsíthatja munkáját, és a jól ismert AutoCAD felületről sem kell lemondania. Csak az új webes és mobilalkalmazásokkal kibővített AutoCAD biztosítja azt a szabadságot és rugalmasságot, amelynek köszönhetően bármin, bárhol és bármikor dolgozhat. Tervezzen és rajzoljon az előfizetők rendelkezésére álló frissítések legújabb szolgáltatásainak és funkcióinak használatával.

AutoCAD 2019 eszközkészletei
Architectural eszközkészlet

Az épülettervezési szolgáltatások és a több mint 8000 intelligens építészeti objektum felgyorsítja az építészeti rajzolást és a dokumentálást. Automatizálhatja az alaprajzok, metszetek, homlokzatok és egyéb elemek elkészítését.

Mechanical eszközkészlet

A specializált gépészeti tervezési szolgáltatások és a több mint 700 000 intelligens gépipari alkatrész, alaksajátosság és szimbólum felgyorsítja a terméktervezési folyamatot. Automatizálhatja a feladatokat, például a gépelemek és a darabjegyzékek létrehozását.

Electrical eszközkészlet

A specializált szolgáltatások és a több mint 65 000 intelligens elektromos rajzjel használatával növelheti a termelékenységet az elektromos vezérlőrendszerek tervezése és dokumentálása során. Felgyorsíthatja a panelelrendezések, kapcsolási rajzok és egyebek tervezését.

MEP eszközkészlet

A specializált mérnöki szolgáltatásoknak és a több mint 10 500 intelligens gépészeti, villamossági és épületgépészeti objektumnak köszönhetően hatékonyan rajzolhat, tervezhet és dokumentálhat épületrendszereket. Egyszerűen tervezheti meg az épületrendszerek csatornáit, elektromos vezetékeit és áramköreit.

Plant 3D eszközkészlet

A specializált üzemtervezési és mérnöki szolgáltatásokkal hatékonyan tervezhet vezetékeket és berendezéseket, amelyeket aztán 3D üzemterv-modellekbe integrálhat. Gyorsan hozhat létre üzemelrendezési vázlatokat, sematikus ábrákat stb.

Raster Design eszközkészlet

A raszter-vektor konvertáló eszközökkel a raszterképeket DWG™-objektumokká konvertálhatja. Az ismerős AutoCAD-környezetben könnyen szerkesztheti és tisztázhatja a raszterképeket, miközben vektorrajzokká konvertálja őket.

Map 3D eszközkészlet

GIS- és CAD-adatok beépítésével javíthatja a tervezési folyamatot. A szabványos adatsémák, automatizált üzleti munkafolyamatok és jelentéssablonok segítségével könnyebben kezelheti a téradatokat.

Még nem áll készen az AutoCAD összes funkciójának a használatára? Vegye fontolóra az AutoCAD LT bevezetését a 2D tervezési folyamatok kibővítése érdekében.  Az AutoCAD LT szoftvert 2019. januári, új évi akció keretében, akár 25% kedvezménnyel vásárolhatja meg többéves előfizetéssel.

Témához kapcsolódó korábbi cikkeink, hatékonyabb munkavégzést segítő teljesítménynövelő tippjeink >>>